Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: تصویری که به واسطه برخی اتفاقات در بانک سرمایه از موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در سال‌های گذشته منعکس شده است با واقعیت امروز این مجموعه بزرگ اقتصادی همخوانی ندارد و بانک سرمایه همچنان می‌تواند منشا خدمات مالی شایسته به فرهنگیان باشد. مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به ظرفیت‌های موجود در موسسه و بانک سرمایه، گفت: تصویری که به واسطه برخی اتفاقات در بانک سرمایه از موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در سال‌های گذشته منعکس شده است با واقعیت امروز این مجموعه بزرگ اقتصادی همخوانی ندارد و بانک سرمایه همچنان می‌تواند منشا خدمات مالی شایسته به فرهنگیان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در نشستی که با حضور جواد نوری، مدیرعامل به همراه نادر جعفر یوسفی قائم مقام و حمید باقرنژاد نایب رییس هیات مدیره و معاون مالی و سرمایه انسانی موسسه و نیز فرج‌اله قدمی مدیرعامل و تعدادی از مدیران بانک سرمایه و رضا عاصم نخجوانی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری فرهنگیان برگزار شد، قدمی گزارش مبسوطی از اقدامات انجام شده و مشکلات و چالش‌های بانک سرمایه و شرکت‌های تابعه آن ارائه کرد.

جواد نوری پس از شنیدن این گزارش و نظرات و راهکار‌های مدیران این بانک، گفت: ذینفعان اصلی صندوق، فرهنگیان عضو هستند و تصویر اعضای موسسه از این مجموعه اهمیت بسیار بالایی دارد. البته روایت‌هایی که از صندوق وجود داشته است، الزاما با واقعیت سازگار و یکی نیست و با اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی می‌توان این روایت را به واقعیت نزدیک کرد.

او افزود: در سال‌های گذشته چالش‌های تلخی برای صندوق ذخیره فرهنگیان به وجود آمده است که نقطه ثقل آن بانک سرمایه بوده است و همین امر باعث ایجاد تصور نامناسبی از صندوق شده بود. اگرچه در مقطعی اتفاقاتی افتاده است، اما ما موظف هستیم دست به دست هم بدهیم و مشکلات این بانک را حل کنیم تا به ماموریت اصلی خود بپردازد.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: هدف از تاسیس این بانک این بوده که بتواند به بانک اختصاصی جامعه بزرگ ۲ میلیون نفری فرهنگیان تبدیل شود که با خانواده آن‌ها به ۸ میلیون و با دانش‌آموزان به ۲۰ میلیون نفر می‌رسد و این کار، تدبیر بسیار خوبی بوده است.

نوری تصریح کرد: هدف ما این است که بانک سرمایه به ریل عادی خود در نظام بانکی کشور برگردد تا هم نیاز‌های مجموعه صندوق را برآورده کند و هم مثل هر بانک دیگری کارآمدی و کارکرد مالی خود را داشته باشد؛ بنابراین ما مجدانه پیگیر امور بانک هستیم و می‌خواهیم در مورد آن تصمیم‌های جدی بگیریم.

وی با اشاره به جلساتی که در مدت کوتاه مسئولیت خود در صندوق ذخیره فرهنگیان با نهاد‌های مرتبط برای حل مشکلات بانک سرمایه داشته است، تاکید کرد: در این مدت جلسه خوبی با حجت الاسلام و المسلمین مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام داشتیم و یکی از مسائلی که ایشان مطرح کردند مساله بانک سرمایه بود. همچنین جلسه‌ای با بانک مرکزی داشتیم و در این رایزنی‌ها و تعاملات ما فضای کلی را می‌توانیم آماده کنیم.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به ظرفیت‌های عظیم صندوق و بانک سرمایه گفت: تیم فعلی موسسه با تمام توان در صدد رفع مشکلات بانک خواهد بود و لازم است مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک سرمایه نیز خود را مکلف به پیگیری امور بدانند تا در راستای تامین منافع فرهنگیان و حل مشکلات بانک گام برداریم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک سرمایه مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان بانک بانک مرکزی مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان بانک سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۷۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان

به گزارش خبرنگار مهر، علی زند وکیلی، مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی در نشست ارائه گزارش و رسالت صندوق‌های بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال با حضور برخی نمایندگان مجلس گفت: این مؤسسه بازوی پژوهشی و مردمی سازی صندوق بازنشستگی است و از ابتدای سال در جهت شعار سال اقدام کرده است.

وی با اشاره به موضوع جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: برای تحقق این موضوع مطالعات بین المللی را بررسی و مدل‌های مردمی سازی را در یک ویژه نامه منتشر کردیم که امروز با حضور نمایندگان مجلس و اندیشمندان مختلف و مدیرعامل صندوق ارائه شد.

زند وکیلی گفت: مردمی سازی فرایند پیچیده و مستمر است و باید مدل‌های درستی برای آن در نظر گرفت، همچنین مساله آموزش حائز اهمیت است و این ظرفیت باید باشد که مردم مالکیت صندوق‌ها را داشته باشند.

وی در مورد افزایش سن بازنشستگی بیان داشت: افزایش سن بازنشستگی و نتایج آن را در یک پژوهش مفصل ارائه کردیم.

زند وکیل گفت: تأثیر مردمی سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان است و خود بازنشستگان می‌توانند مثلاً سهم در مالکیت هلدینگ‌ها داشته باشند.

مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا خاطرنشان کرد: شناسایی آسیب‌ها و مشکلات اقتصادی و اجتماعی موجود در صندوق بازنشستگی و شرکت‌های تابعه، طراحی و تدوین مسیر راهبردی و مدیریت پژوهش‌های مورد نیاز صندوق، ایجاد ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشکیل شبکه نخبگانی تدوین نظام پیشنهادات و مدل‌های احیا مولدسازی و مردمی‌سازی از اهداف مأموریت‌های مؤسسه راهبردی بازنشستگی است.

وی گفت: در اقتصادی که از لحاظ سیاسی و تعارض منافع پیچیدگی‌های بسیاری دارد و تحت تأثیر بازیگران زیادی هستند نمی‌توان به راحتی ریل‌گذاری‌های موجود را تغییر داد. استفاده از ابزارهای نوین و فناوری‌های بدی جهت نیل و اهداف با کمترین اصطکاک بسیار ضروری و کارا است.

زند وکیل ادامه داد: صندوق بازنشستگی کشوری با توجه به اقتصاد متنوع و ذینفعان مختلفی که در ساختار خود دارد می‌تواند با استفاده از این ابزارسازی‌ها الگوی موفقی برای دیگر بخش‌های اقتصادی کشور جهت تحقق شعار سال و ترقی بخش تولید کشور باشد.

وی گفت: مشارکت دادن مردم در اقتصاد به لحاظ مختصات فرهنگ ایرانی و اسلامی می‌تواند در قالب‌های گوناگونی پیاده شود صندوق بازنشستگی می‌تواند با توجه به تنوع شرکت‌ها و خدماتی که ارائه می‌دهد از هر یک از این ایده‌ها استفاده کند که یکی از این ایده‌ها شرکت‌های تعاونی و تعاونی‌های کارگری است و دیگری بودجه‌های مشارکتی است همچنین سکوها و فناوری‌های دیجیتال و رمز نشان‌سازی دارایی‌ها می‌تواند در این زمینه مؤثر باشد

مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا با بیان اینکه اختلاف در مفهوم مردم‌سازی و مشارکت مردمی از نقطه دید و استدلال متفاوت نشأت می‌گیرد، گفت: برخی باور دارند که مردم می‌سازی به معنای اجازه دادن به مردم برای شرکت در تصمیمگیری‌های اجتماعی است یا آن را صرفاً به معنای اختصاصی‌سازی می‌دانند در حالی که دیگران معتقدند مردمی‌سازی فراتر از این معنای سطحی است و باید شامل پیوندهای عمیق و فعال مردم با فرایندهای تصمیم‌سازی و اجرایی باشد.

وی یادآور شد: صندوق بازنشستگی کشوری با بهره‌گیری از ایده کسب و کارهای اجتماعی و پایش مقررات حاکم بر شرکت‌های صندوق می‌تواند الگوی مناسبی برای تحقق صحیح مشارکت مردم برای دیگر بخش‌های کشور باشد.

کد خبر 6097561

دیگر خبرها

  • صحرایی: اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان اصلاح می‌شود
  • ورود بی سابقه سازمان بازرسی به صندوق ذخیره بعد از ۲۷ سال!
  • ورود سازمان بازرسی به صندوق ذخیره بعد از ۲۷ سال!
  • وعده اژه ای برای حل مشکلات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد (پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان